Fra kvinde til kvinde: Er Mia® det rette valg for mig?

13. apr. 2023 · 3 min læst

Fra kvinde til kvinde: Er Mia® det rette valg for mig?

Hvis jeg skulle definere min krop, vil jeg sige, at det er en proces i konstant forandring. Det er også mit husly, hjem og det eneste, jeg virkelig ejer. En god ven sagde engang til mig, at vi skal passe på den i vores ungdom for at vedligeholde den bedst muligt gennem hele livet, som vi bliver ældre.

Når jeg skal sætte ord på min krop, er ord, der falder mig ind, minder, fine linjer og følelser. Mærkeligt nok er den eneste måde for mig virkelig at mærke mine følelser, når jeg helt forbinder mig med min krop og bliver opmærksom på lykke, smerte, træthed eller enhver fysisk fornemmelse, der opstår naturligt.

Kvindekroppen er fantastisk. Nogle gange virker det dog, som om vi ikke må klage eller give udtryk for ubehag, uden at vi straks bliver dømt. Min mening er, at vi har ret til at være ærlige og tale højt om, hvordan vi føler. Tag for eksempel kvinders bryster. Nogle gange er det virkelig forvirrende. Skal man vælge en BH med eller uden indlæg eller en push-up? Hvordan ved man, hvilken bh der er den rigtige skålstørrelse?

På samme måde får ændringer i vægt eller alder kvinder til at føle sig utilfredse eller endda utiltrækkende. Efter amning ønsker mange kvinder deres tidligere brystform tilbage. Andre synes ikke, at deres bryster er helt udviklede, eller måske er de simpelthen utilfredse med dem, hvilket er helt i orden.

Mange føler sig dømt af det omgivende samfund eller får ligefrem skyldfølelse over bare at overveje at få foretaget en brystharmoniserende procedure. Det kan i værste fald medføre, at kvinder ender med at leve ulykkeligt med deres krop resten af deres liv. Er det sundt? Har vi ikke ret til at føle os tilfredse med vores krop? I hvor høj grad skal vi blive ved med at glæde andre eller, endnu værre, et samfund og en masse mennesker, vi knap nok kender? Helt ærligt. Min krop er min beslutning, og jeg føler mig både stolt og stærk, hver gang jeg træffer mine egne valg.

Da jeg først hørte om Mia®, var jeg imponeret over at høre om den revolutionerende brystharmoniseringsprocedure på kun 15 minutter. Jeg var også imponeret over My Breast Harmony, bevægelsen og dens dybe og detaljerede forståelse af kvinder fra alle vinkler. Det var en helt ny måde at anskue det hele på. Det er nemlig på tide at sige farvel til tabuer og hej til åbne samtaler.

Er Mia® det rette valg for mig?

Som en del af Mia®-fællesskabet besluttede vi os for med kærlighed at lave en sjov quiz for alle kvinder, der er klar til en forandring.

 1. Du leder ikke efter brystharmonisering, men du vil have dine bryster tilbage på grund af amning, bryster, der ikke er veludviklede, alder eller forandringer i din krop.
  Ja
  Nej
 2. Du vil gerne have foretaget en brystharmoniserende procedure med et diskret og proportionalt resultat, som passer til din krop, og samtidig gå 1 til 2 skålstørrelser op.
  Ja
  Nej
 3. Du har en travl hverdag med en fuld kalender, så du foretrækker en hurtig procedure, som passer til din livsstil og dit sociale liv.
  Ja
  Nej
 4. Du er bange for eller tøvende når det kommer til at få fuld bedøvelse og for ardannelse og smerte.
  Ja
  Nej
 5. Du har brug for hurtigt at vende tilbage til din hverdag, helst allerede samme dag eller den følgende.
  Ja
  Nej
 6. Du ønsker den bedste kvalitetsbehandling og de højeste standarder udført at topprofessionelle fagfolk og med banebrydende teknologi.
  Ja
  Nej
 7. Du er, og du ønsker at føle dig, stærk og selvsikker.
  Ja
  Nej
 8. Du mener, at man som kvinde selv har ret til at vælge, hvad man vil, og føle sig fantastisk og i harmoni med sin krop, liv og sjæl.
  Ja
  Nej

Tillykke, hvis du har mere end 5 "Ja"-svar!

Du er helt ærlig omkring dine følelser og åben for at give udtryk for dine bekymringer. Som en moderne kvinde er du klar til at omfavne nye udfordringer i livet. Du ved, hvordan du passer på dig selv, og du er selvsikker, selvstændig og værdig.

Del denne blog:

Relaterede blogs