Er Mia® riktig for meg? Fra kvinne til kvinne

13. apr. 2023 · 3 min lesetid

Er Mia® riktig for meg? Fra kvinne til kvinne

Hvis jeg skal beskrive kroppen min, vil jeg si at den endrer seg hele tiden. Den er også tilfluktsstedet og hjemmet mitt – det eneste jeg virkelig eier. En god venn fortalte meg at vi må ta vare på den når vi er unge, slik at den fungerer så godt som mulig når vi blir gamle.

Når jeg tenker på kroppen min, tenker jeg også på minner, fine linjer og følelser. Den eneste måten jeg virkelig får kontakt med følelsene mine på, er når jeg dykker ned i kroppen og skaper bevissthet rundt lykke, smerte, tretthet eller fysiske følelser som dukker opp naturlig.

Kvinnekroppen er strålende og grenseløs. Men noen ganger føler jeg at vi ikke har lov til å klage eller uttrykke ubehag – da blir vi dømt. Jeg vil si at vi har rett til å være ærlige og kjenne på hvordan vi har det. Ta eksemplet med kvinners bryster. Noen ganger blir det hektisk! Polstret BH eller push-up? Hvordan vet jeg hvilken BH som har riktig størrelse?

På samme måte får endringer i vekt eller aldring kvinner til å føle seg utilfredse – eller til og med lite attraktive. Etter å ha ammet barn, savner mange kvinner brystene de engang hadde. Andre tror brystene deres ikke er utviklet, eller kanskje de er misfornøyde med dem, og det er ok.

Mange føler at de dømmes av samfunnet og føler på skam fordi de vurderer brystharmonisering. Resultatet er at kvinner er utilfredse med kroppen resten av livet. Er det sunt? Har vi ikke rett til å føle oss fornøyd med vår egen kropp? I hvilken grad må vi fortsette å glede andre eller, enda verre, et samfunn og mennesker vi knapt kjenner? Helt ærlig mener jeg at min kropp er mitt valg og jeg føler meg sterk og stolt hver gang jeg gjør som jeg selv vil.

Da jeg møtte Mia®, ble jeg overrasket over den revolusjonerende 15 minutter lange brystharmoniseringen. Likevel ble jeg også imponert av My Breast Harmony, The Movement og den dype og detaljerte forståelsen av kvinner fra alle mulige vinkler. Det var akkurat det. Så det er på tide å si farvel til tabuer og hilse åpne samtaler velkommen.

Er Mia® riktig for meg?

Som en del av Mia®-fellesskapet bestemte vi oss for å lage en morsom quiz for alle kvinner som ønsker en endring.

 1. Du er ikke på utkikk etter brystharmonisering, men du vil ha tilbake brystene slik de var før amming, gi et løft til underutviklede bryster eller bryst som har endret seg med alderen eller endringer i kroppen din.
  Ja
  Nei
 2. Du ønsker brystharmonisering, med et diskret og proposjonalt resultat i samsvar med kroppen din, og en økning på én til to koppstørrelser.
  Ja
  Nei
 3. Du lever et aktivt og travelt liv, så du foretrekker et raskt inngrep som ikke kommer i veien for livsstilen din og det sosiale livet ditt.
  Ja
  Nei
 4. Du er redd eller bekymret for generell anestesi, arrdannelse og smerte.
  Ja
  Nei
 5. Du må raskt tilbake til hverdagen, altså samme eller påfølgende dag.
  Ja
  Nei
 6. Du vil ha den beste kvaliteten på pleien med høyest mulig standard, både når det gjelder profesjonalitet og banebrytende teknologi.
  Ja
  Nei
 7. Du er – og du vil føle deg – sterk og selvsikker.
  Ja
  Nei
 8. Du mener at som kvinne har du rett til å velge hva du vil ha, og føle deg bra og i harmoni med din kropp, ditt liv og din sjel.
  Ja
  Nei

Hvis du svarte «ja» på mer enn fem spørsmål – gratulerer!

Du er helt ærlig med følelsene dine og lar bekymringer du har få komme til uttrykk. Som en moderne kvinne er du ikke redd for nye utfordringer i livet, og du vet hvordan du kan ta vare på deg selv, stole på deg selv, være uavhengig og betydningsfull.

Del denne bloggen:

Relaterte blogger