Är Mia® rätt för mig? Från kvinna till kvinna

13 apr. 2023 · 3 min läsning

Är Mia® rätt för mig? Från kvinna till kvinna

Om jag var tvungen att definiera min kropp skulle jag säga att det är en process under ständig förändring. Det är också mitt härbärge, hem och det enda jag verkligen äger. En god vän sa en gång till mig att vi måste ta hand om vår kropp i ungdomen så att den är vid god hälsa senare i livet.

När jag tänker på min kropp inkluderar jag minnen, fina linjer och känslor. Märkligt nog är det enda sättet att höra mina verkliga känslor när jag helt och hållet blir ett med min kropp och blir medveten om lycka, smärta, trötthet eller andra fysiska känslor som dyker upp naturligt.

Kvinnors kroppar är underbara och oändliga. Men ibland verkar det som om vi inte får klaga eller uttrycka vårt obehag eftersom vi blir dömda. Jag skulle nog säga att vi har rätt att vara ärliga och känna hur vi känner. Ta exemplet med kvinnors bröst. Ibland blir det så hektiskt! Vadderad bh eller push-up-bh? Hur vet man vilken bh som har rätt kupstorlek?

På samma sätt orsakar förändringar i vikt eller åldrande att kvinnor känner sig otillfredsställda eller till och med mindre attraktiva. Även efter amning vill många kvinnor ha tillbaka sina bröst. Andra anser att deras bröst inte är utvecklade, eller så kanske de helt enkelt är missnöjda med dem, vilket är helt okej.

Därför känner många sig dömda av samhället och till och med utpekade när de överväger bröstharmonisering. Detta slutar med att kvinnor lever olyckligt med sina kroppar i resten av livet. Är det hälsosamt? Har vi inte rätt att känna oss trygga i vår kropp? I vilken utsträckning måste vi fortsätta att vara varandra till lags eller, ännu värre, tillfredsställa ett helt samhälle och en massa människor vi knappt känner? Uppriktigt sagt är det upp till mig att besluta vad jag ska göra med min kropp, och jag känner mig stolt och stärkt varje gång jag gör mina egna val.

När jag träffade Mia® blev jag förvånad över det här revolutionerande 15 minuter långa bröstharmoniseringsingreppet. Ändå blev jag också chockad av My Breast Harmony, The Movement och dess djupa och detaljerade förståelse för kvinnor ur alla perspektiv. Det var bara det. Så det är hög tid att säga adjö till tabun och hej till öppna samtal.

Är Mia® rätt för mig?

Som en del av Mia®-communityn bestämde vi oss för att skapa en rolig frågesport med kärlek till alla kvinnor som är redo för en förändring.

 1. Du är inte ute efter bröstharmonisering, men du vill ha tillbaka dina bröst så som de var innan du började amma, för att de är underutvecklade eller förändrade på grund av åldrande eller andra förändringar i din kropp.
  Ja
  Nej
 2. Du letar efter bröstharmonisering, diskreta och proportionella resultat som passar din kropp, för 1 till 2 kupstorlekar upp.
  Ja
  Nej
 3. Du har ett hektiskt liv med en fulltecknad kalender, så du föredrar ett snabbt ingrepp som passar din livsstil och ditt sociala liv.
  Ja
  Nej
 4. Du är rädd för eller motvillig till narkos, ärrbildning och smärta.
  Ja
  Nej
 5. Du måste återgå till ditt schema snart, alltså samma dag eller dagen därefter.
  Ja
  Nej
 6. Du vill ha den bästa kvaliteten på vården och de högsta standarderna och överväger riktiga proffs och banbrytande teknologi.
  Ja
  Nej
 7. Du är, och du vill känna dig, i kontroll och självsäker.
  Ja
  Nej
 8. Som kvinna anser du att du har rätt att välja vad du vill, känna dig fantastisk och harmonisk med din kropp, ditt liv och din själ.
  Ja
  Nej

Om du har svarat ”Ja” fler än 5 gånger: Grattis!

Du är helt ärlig med dina känslor och öppen för att uttrycka dina bekymmer. Som en modern kvinna är du redo att anamma nya utmaningar i livet och du vet hur du ska ta hand om dig själv, vara självständig, oberoende och värdig.

Dela denna blogg:

Relaterade bloggar

Flera kvinnor med olika kroppstyper

Visste du att kvinnor utgör hälften av världens befolkning, vilket innebär ungefär 3,905 miljarder människor? Trots detta ägnas endast 4% av den globala medicinska forskningen åt kvinnors hälsa, enligt en amerikansk studie. Det är otroligt att en stor del av modern medicin utvecklats baserat på manlig fysiologi, och att det inte var förrän 1993 som kvinnor började delta i kliniska prövningar eller aktivt engagera sig i betydande roller.

10 jan. 2024 · 8 min läsning